statement kurang ajar...

Tuesday, August 4, 2009

mmm..semalam my fren sms-ed me...dia cakap la, kat tempat die..bebudak J41 yang tetap bising..kenapa nak bagi bebudak CFS cam kami technician n TA? bebudak CFS kena wat keja tuh sume sendiri...cam aku kat sini, mmg sumenya aku wat sendiri..so, xde masalah ape la sgt..cume aku cam pelik..nape dorang nak differentiate kitaorg nih cam kitaorg nih org luar? keja same je...same je bebannya...n yang aku x tahan tuh...de statement...


" even bebudak CFS nih jadi tetap pon..stil bebdk tetap tidak akan respect mereka cam bdk tetap..sbb dorang start dengan CFS"


aku tatau nak cakap ape..bengang, sedey sume ade...nape dorang2 tuh nak differentiate kami budak CFS cenggitu skali? ape hal lak dorang tuh nak kuar statement cenggitu? ape? ko ke yang bayar gaji kitaorg nih?? gaji korang tuh kena potong ke utk bayar gaji kami? aku bukan nak cakap ape la...kami kerja sama teruk cam korang kerja...same responsibility...so, utk korang kuar statement cenggitu..bagi aku, sungguh KURANG AJAR!!korang sape utk judge REZEKI kami?

mmm...malas nak komen lelebey...mmg bengang..memang ati sakit...mmg sedey..tapi aku sape nak halang korang utk x kluarkan statement babi cam kat atas tuh kan...pikir la sendiri..

5 budak nak komen gakkk:

Anonymous said...

Sya... buat derk je ngan diarang tu! They don't know who u are!!!
KeeP the Good Works...
- kak nurul @ckk-

amisah said...

x kena batang hidung diorang, boleh ar diorang ckp mcm tuh! macam bagus jek! (eh eh, yg c aweng plak nak emo ni pesal?)

sya said...

aweng: hahaha AWENGGG!!weih..aku nk g tengOk ko n baby..tp x baper sihat laie nih..kang jangkit plak..huhu..

kak nurul: tuh la..malas nak layan..huhu

mrs1zn1 said...

aku pun kene gak...ada ke diorg kata bdk CFS ni x bole jaga projek..x bole bg arahan pd TA or pd org bwhan..siot je....

sya said...

dorang plak memandai nak bagi arahan kan chema..tensi aku...

kalau gitu, baik kementerian x yah amik bebudak CFS..kalau xley jaga projek..xley bagi arahan to subordinates...senGal..

laiepon, all letters/memo..bukan atas nama kite pon..atas nama bos ape?