my daughter...a wannabe drifter...

Thursday, August 20, 2009



aku nak bercerita pasal anak dara ku nan 1 itew.... aku rase aku boleh agak what her career will be when she grow up....huhu...camana aku tau? huhu...alkisahnye gini....

1 nite, aku baru nak tgk dvd ice age 3 ngan si kenit nih...aku rase, at the start of each dvd..dia ade explained on how to differentiate between an original dvd and a dvd-r...kan die amik scene from James Bond, scene bawak keta tuh...so..si kenit nih..bile dia tgk je scene James Bond tgh driving lelaju tuh...die bangun...tangan die cam pegang stereng..left hand @ 10..rite hand @ 2...pastuh...die wat bunyi enjin keta....siap tangan gerak², like she was controlling a car...

i was like..."whaaaaaattt?" aiyooooo....anak aku nak jadi drifter keeee????? hoho! we'll see k dear...we'll see....

7 budak nak komen gakkk:

syaiful said...

perghh....... nak jadi drifter ek....
masak mak bapak dia asyik kena beli taya keta hari2 nanti....

ko dah kena start menabung simpan duit beli tayar dpd skrg Ngan.... investment tuh.... kehkehkeh....

UyuNs NuRuls said...

huahaha eeqa nak jadi pelumbe keter ker..?

ok aper..?

so chat tak dia..?
lama tak dgr citer....paste la gambo terbaru eeqa

sya said...

uyun:
ok...ke? kopak siot..huhu....

kambheng:
ahahaha...xpe..raye nanti aku jumpe ko..ko bagi la duet ghaye kat anak aku..duit tuh leh wat starter utk menabung..ahaha :P

Cik Buya said...

wah..aritu ajak buya men2 ngan dia eh. tak sangka minat bawak kete gak qenit nih. hehe.. sya suh dia main paintball ler.. kekeke;p

kodok said...

Sama arrr macam mak dia, bawak keta laju!

fazianazah said...

fuyoooo!!lama tak dgr story?me,safely delivered my 2nd son om 120809 : )

sya said...

sis mirza:
aik..mane de laju...pe bukti? ehehehe.. :p

sis azah:
CONGRATSS!! hehe...org cenggini je ler..xde ape beza pon..ihiks.. :) rindu a kat ame..huhu...