haku.x.paham.la.ngan.internet.kat.sini.gile.vavi.punye.slow.sipot.vavi.pon.x.slow.cenggini!!!

Tuesday, August 25, 2009


pagi nih start wif lots of mencarut from me.carutkan ape?driver² yang memandu, as if jalan tu ade keta die sebijik je.arinih de banyak sgt driver yang memandu, tanpa menggunakan side mirror.memandu tanpa menggunakan signal.memandu tanpa memikirkan org lain di sekeliling. tensi!.

kalau tanak gune side mirror tuh.cabutkan aje.bagi kat anak buah ke.kat anak ke.wat may-nan.fuh.sebelum2 nih x penah lak jumpe mereka2 ini.tapi di kala bulan pose nih plak banyak jumpe. aiyaaa.!

udah.jangan bercerita pasal mereka² itew.kasi kurang pahala ajo.

nway.start bulan pose nih.aku jadi pemalas. sgt malas.huhu.tatau la kenapa.korang tau ke?tatau gak kan?.patot bulan² pose nih.setan dah kena ikat.laie rajin ler.nih x.lagi lembik aku rase.semalam,kul 930 aku dah padam.tengah² syok tgk simpson, aku ley hanyut.bangun² dah kul 10.bangun dr depan tv tuh, head bilik.nak tuka short.konon nak bace novel.last² novel ke mana, short ke mana.aku ley sambung tdo.terjaga kul 0330 hrs. hoho! 0330 tuh baru le nak tarik slimot.bangun tu pon, sbb aku rase cam de sum1 kejot aku.errrr.abaikan.maybe aku mengigau.maybe.hopefuli. (ngeee!)

nih aku kt ofis.headfon aku dh blaring ngan lagu tahapehape.dah start laloq.mungkin penangan ubat batuk pagi tadi.mungkin.

mmm.aku rase cam nak tuka template blog ni.yeah, again. tapi cam confuse.blank.too many cute template.tapi aku tanakla yang nampak cute bebenau.kalau boleh.nak nampak cute.tapi de unsur² metal ganas retro skit. hoh! camane tuh? cute+retro+dark..hehe..mmm.pelan pelan cari. tapi cam sayang la plak kat template ini. huhu. to change or not to change. hihi. :p

dahla.aku nak wat surat.settle wat surat nih.aku nak peningkan diri ngan material utk meeting petang nih plak.busanla meeting bulan² pose nih.slalu meeting, kalau mengantuk.makan gegule.mengantuk.minum air kt depan mate tuh.nih kalau aku ngantuk kang.aku nak wat ape?. korek idung? batal gak pose. nih kompem nota aku penuh ngan benda² ngarut yang aku scribble..huhu.. :p

take care.till nex post. :)

daaaa!

2 budak nak komen gakkk:

syaiful said...

perghh.... ko ni mmg selalu mengong2 ek time bln2 pose nih pn dongan.... tajuk entri lain.... tp cite lain lak... kalo kat sekolah dulu konpem kena potong markah psl karangan larii tajuk... huhuhuhu.... jagn mara ek... bln pose nih.... kekekekek

sya said...

en syaiful:
hehehe..sbb tuh dulu mase upsr, karangan aku B..ahahahha :p