aku tatau ape motif aku buh menda nih...

Wednesday, June 24, 2009


nak tau kenapa aku buh gambar mamat nih?? err..bagi yang tatau...yg baju ijau nih, adeq aku...khairul anwar/keyrol/buyo...

n apsal plak aku buh gambar si Shia Labeouf nih kan?? gini, aku tatau kenapa...bile aku tgk si Shia Labeouf nih kan...aku rase cam aku nampak adik aku...so, kalau aku tgk Shia tuh men berlari2 dalam movie..aku nampak adik aku yg berlari2...(pe kes??!!)
so...huhu...post nih semate2 nak cakap adik aku ensem, cute cam Shia Labeouf...wohoho!!
nota jari jemari: kredit to buYa for pic...aku cilok dr blOg die..huhu... :)

3 budak nak komen gakkk:

mrs1zn1 said...

ngan hidung sama ler...mmg adik beradik ko sama hidung eik..heheh

Cik Buya said...

haha..tak same la shia tu putih yo tu golap. hahahaha;p
hehe..cute ke dia lari eh?? jeng jeng jeng..
;p

sya said...

buYa: ahaha..itu kenyataan yg xleh lari le...sental le ngan clorox ke..dettol ke..gelap gak..ehhehehe.. :p

chema: ye kot..sume same tang idung..ahaha..