ahli kubor, train and me....

Wednesday, December 1, 2010

i think there's something wrong with me....why? it happened quite recently..whenever i see this




i will instantly, recite this...
























"Assalamualaikum Ya Ahli Kubor"



yer....pelikkan??especially kalau aku lalu akleh...EVERYTIME aku nampak lrt tu..KOMFEM...mulot aku akan terkumat kamit..kekadang, siap bace Al-Fatihah hokeyy???dah setel sume, baru cam...

"eh!!..ape kesss aku g bagi salam??????"

aku tatau kenapa otak aku leh trigger untuk bagi salam pada ahli kubur whenever i see the train...


T___T

photo credit to Mr. Goo.gle

9 budak nak komen gakkk:

ja amran said...

apo kes???

sya amran said...

tatau..hahahahaha..gilo

Cik Buya said...

assalamualaikum ya ahli kubur. keekekeke.

sya amran said...

*bunyik cengkerik

haaa..sapa mau jawab..jawabla..hahaha

Anonymous said...

akibat dari tekanan keje yang melampau

sya amran said...

melampau ke??ni tekanan dari xde keja yg melampauu
hahaha :P

Cik Buya said...

lepas bagi salam kene bace al-fatihah kan..
kalau bunyi cengkerik tu tande nya salam diterima..
hehe..

*tibe-tibe buat seram lak sya ni. hehe

sya amran said...

buya: wooo ye ke??hahahaha..padan muke..kan dah seram..

(ecey..cam la berani sgt..haha)

syaiful said...

makin senget kwn aku sorang nih....