hujan.

Thursday, January 21, 2010

i am blank of what i shud write here in my blog. no idea.no clue. i just come back from sumwhere. doing sumthing. which, i do hope that i will get that opportunity. InsyaAllah.

well. its been 21 days since the new year countdown (which i do it in my sleep. hihi!). what the progress of my new year resolutions? T____T malu nak citer. hoho!

1. to have a positive thinking towards my work.
hehehehehehehehehe. i have no comment on this. will have to work harder.

2. to drink lots of plain water.
skang nih. sebotol air masak, sehari setengah.. air manis? bergelas2 sehari. T____T come on sya!!u can do it!!

3. to be more matured
hihi. aku rase aku makin menjadi bebudak ade la.ahahaha. tapi..aku rasa aku dah leyh handle temper aku. n aku dah leyh untuk tidak membiarkan anything yang depressing control diri aku. aku dah leyh cakap. 'watever...!' with an attitude!!ahahaha. :p

4. to take gud care of my blue boyfren.
mmm..dah 3 minggu bopren aku tu x mandi. comot gile. malas nak mandikan, sebab skang nih musim ujan. (alasan).

so? hehe. i tink i have to put more effort in order for me to achieve my goal. heee, sebab tu la malas ade resolutions. hokhok!

(- - ")

5 budak nak komen gakkk:

syaiful said...

hmmm... ko gi interview ke ngan???? x best ke dok jkr???

sya amran said...

hehehehehehe....
nnt la..dah ok sume aku bagtau.. :P

Anonymous said...

Ngan, sejak ko masuk pej mamat tuh...ko nyer motivasi makin menurun plak..cian aku tgk ko (arituh)...
aku phm gak keje kat opis which we expect to have more but it is much as expected.
emm....cian ko, Ngan...
aku rasa ko kene mtk kursus L1M2 plak ramai2...supaya leh release tensen by swimming lagi..hahahha..ngan Lydia...(minah dah balik Sabah kn?)...

K, makcik Ngan...apa2pn...hidup mesti terus...k, tcre

-shukeri, cks (aku transfer ke penang plak masuk jkr-penang...start Feb2010)...

syaiful said...

wish u all the best....

sya amran said...

shuk:
waaaaaaaaaaa...suke la tuh dpt pindah penang?hehehe..Alhamdulillah..bagus bagus...

aku pon tatau nak komen ape shuk..huhu. mmg aku nak apply L1M2..hehe..tmbh ilmu.penting!!hehe

kambheng: tq... :p