gedik

Friday, June 17, 2011

aku baru tgk video malam mesra, part.....part ape? hahahaha..part puteri2 caw. jalan menari..kenapa ngan tarian tu? hahahaha..aku take part in it..yuppp..u read it right..aku masuk tarian tu..tarian ape? tarian daling daling...ngahahaha....

kenapa aku masuk?saje..aku nk menggedik di malam mesra, caw jalan.hahaha..xde la..to me, dalam satu2 event cawangan or kompeni..there shud be participation from all..baru la rase macam seronok..thrill nk g ke dinner tu..doesnt mean that u have to do joget2..it can be drama..or some sort of short song and performance cam glee tu..bes per?

malu? memang la..sapa yang xde perasaan malu tu kan?aku pun segan gak..tapi aku belasah je..hahaha..bukan aku x nampak bos aku kat tengah2 tu..duk tersenyumm je.. (- - ") segan dowhh...tapi aku teruskan jugee kegedikan atas pentas..hahaha...

tajuk post ni, gedik tu...aku tujukan kat diri sendiri...hahahaha..

aiyshah, anda gediks pada malam itu...

thehehe...anyway, i did have fun..to all the girls...ila, sal, bismi, tutty, ati, zura and lisa..thank you for participating..n u girls rawkkk!..owh..n double thank you to sitti...tenaga pengajar kami..yang sudi ajar steps n banyak bersabar layan kerenah kitaorg yang macam2..hehehe..tanpa anda, tiada tarian daling-daling di malam mesra..ihikss..

upload video?ngahahahaha..tetttttttttttttt~~~ aku up gamba je..tapi nanti la aku up..tetibe mood kelaot petang ni ^o^

9 budak nak komen gakkk:

Anonymous said...

walaweiiii...kelasss la ko nyah.. :D

Puan Salwa said...

selepas nie puteri jkr dah gian nak menari pulak.... :P mlm tu kita sgt enjoy....taniah kat semua....

sya amran said...

bahrom: kelas kan?hahaha... :p

sal: heheh, puteri2 boleh la mengamal kan step tarian tersebut di dalam bilik masing2...hahaha

mama glam said...

aku nak video!

Dim Benihana said...

mana ada gediks..
ok je korang menari malam tu, cantik gila...

Anonymous said...

i think ekau boleh dance...ahahahaha :D

sya amran said...

aweng: video?hahahahahahahah (fengsan) ade..tapi~~~tatau leh upload ke x..alasan..hahaha...

dim: x gediks ey?ayat cover kah itu?hahaha

bahrom: :p nih lagi semangat nk amik kelas tarian ni..hahaha..poyo!~

Hayati Buya said...

Sya, buya ada tag sya kat blog ya. hihi

sya amran said...

buya: uuu..nanti sya tengok..hehe