the rite

Wednesday, April 27, 2011


haku tatau laaa camana aku leh terdonload citer ni...aku rase mase tu, aku nmpk rating die tinggi..aku pon..trus je donload..skali, rupenya cite pasal exorcism!!! T_T

and tadi..kunun mau test berani ke x..hahahaha...end up, aku tgk skit (sikit pon dekat sejam gak aku nengok)..pastu dah xleh nk blah...ngeri siotttt...bagi yg penakot cam aku ni..cerita ni agak menyeramkan, menaikkan bulu roma...huhuhu...tegak gile bulu roma aku td...90 darjah aaaa..ok, ade sedikit unsur2 menambah di situ...senang cakap, dalam 60 min tu..banyak kali mate ditutup..atau aku memandang ke arah lain..hihihihi :P

so...sesapa yg berani nak tengok..leh x citer kat aku..ape jadik kat si micheal tuu..and father lucas.. (^o^) jasa baik anda amatlah dihargai..hehehehehe

4 budak nak komen gakkk:

Anonymous said...

ceeehhhhhhhh...penakot tol.. :D

Dim Benihana said...

haha penakut rupanya..

xpa akak kena tag...rajin2kan diri ye..

http://islandofdim.blogspot.com/2011/05/surat-berantai-sesama-blogger.html

agonist.beta said...

Michael tu kan tak percaya demon. Lepas ayah dia passed away, he starts hallucinating, seeing things, hearing voices sampailah satu ari tu demon tu (Ba'al) masuk dlm bdn Father Lucas. Dia dah tgk dgn mata dia sniri, then nak taknak, dia la yg kena ubatkan.

Bila Father Lucas dah ok, Michael tu pun balik tpt dia (funeral home yang dia ngan ayah dia buat). Dia pun jadiklah exorcist sampai ke ari ni. Father tu pun same.

Tgk jela. Dah last2 takde saspen sgt pun.

sya amran said...

agonist.beta:
x saspen sgt ey?hmmm...nnt..kena kumpul kekuatan dulu..huhu

nway, tq ekk ^o^