emo di pagi jumaat T_T

Friday, April 15, 2011

hishhh...pantang betul laaa..kalau benda yang dah disubmit dikatekan tidak disubmit..pastu..dijaja abisssss satu unit kata aku x submittttt!

hellooooo~~i still have that email sent to you on April 7th, 2011..and i also kept that email replied by you on that matter....so, tolong la yer...jangan nak uji kesabaran saya dikala emosi saya sangat SANGAT tidak stabil kala ini....

ini bukan kali pertama ko menguji aku...dengan statement ko beberapa bulan lepas tu masih terngiang2 kat tinge aku ni...kalau sume kat jk.r ni keja cam kau..memang x lama terlungkup laaa jabatan ni...sume nak lepas tangan...tanak terlibat..then, if so...please resign n duk umah dediam...you as a [fill in the blank], you have the responsibility to deliver the project till completion... if you feel that the proj manager did not comply with your guidelines or watever your procedure is..please inform us...we will try to fix the matter with your advice..xde hal..nama pon 1 jabatan....ini x...ko g jaja abisss satu mesia...tapi, yang patut ko call..ko maklumkan...ko x bagitau...x ke cam haram tu cik kak???

n bile kami minta nasihat...tolong la jangan jawab camni, "Saya tatau..saya ni orang tengah je...boss yang soh call...after this, korang la responsible atas doc tu..saya tanak amik tau dah" <--- ini ayat paling gampang laaa setakat aku keja sini...sumpah, aku hangin...langsung..LANGSUNG xde rase tanggungjawab...aku tanak cakap sapa betul sapa salah dalam isu tu...cuma yang aku xleh blah..statement die tuuuuu....!aku tatau ape purpose die bekerja kat sini...ape?ko ingat aku ade amik share ey???cam hawau..aku keja kt sini pon, CFS je cik kak oii...xde berkepentingan dalam ape2 perkara...

ini belum aku bukak citer yang makcik sorang lagi tu... T__T

haishh..kan aku dah membebel di hari jumaat ni...

12 budak nak komen gakkk:

Anonymous said...

Rasulullah bersabda bermaksud: "Sesungguhnya marah adalah secebis api yang dinyalakan dalam hati. Tidakkah engkau melihat kepada kedua-dua matanya yang merah dan urat-urat lehernya yang mengelembung? Maka apabila salah seorang daripada kamu berasakan sesuatu dari yang demikian, maka rapatkan diri kamu ke muka bumi (duduk menenangkan diri atau sujud kepada Allah)." (Riwayat al-Tirmizi). ;-)[anon1]

sya amran said...

dearest anon1: tq :)

Anonymous said...

dari pena mak enon...

komen terPANAS den penah baco dari ko nyah....walawei patot la den GW ko tadi...ko dah "fly me to the moon"...sabo nyah...amik angin dulu kasik koooollll..dah kombong porot tu kang ko sambung la kojo balik....tapi ko jgn kentot dah la....hehehehe...sah busuk weh... :D

sya amran said...

hahhahaa..mak enon sudah tiba...

panas ek?aku kalau boleh tanak burst kt blog cenggini..tapi hati tak tahannn..hahahaha...

xde selera la nk mengketedaghah...alaa beb, aku kentot pon..bau nye dalam bilik ini ajer..hahaha..cam siot kan?? *debishhh!

Anonymous said...

yo la tu xdo selero....x cayo den ekau ni....ko kalau bab mencokek ngalahkan hantu rayo...ahahahaa :D ... weh kalu ado muvi best jgn lupo kengkawan....

sya amran said...

mak enon: iye laaa..arini xdek seleraa...hari lain tu mmg laa cam bela antu raya..hahahah :P

muvi?xde lagi beb..kalu ade aku gtau

CFS gak said...

salam tuan rumah...huhu...biasalah tu...mmg ramai jer staf jkr mcm tu...mmg pelik lar mcmana dieorng bleh ada dlm jkr...bkn reti buat keje pun..tp kdng2 benda ni dah jadi budaya...yg bleh buat kerja dan berkerja yg jd orng pelik dlm jkr nie...aku pun xfaham...huhu...apa2 pun sabor jerklah...kalau xbleh sabor...kite bakor!!!

sya amran said...

CFS: salam. thehe..masalahnye kan...leh ke kalau nk bakor??haha..lighter pon xde ni.. :p

Anonymous said...

mek enon nak bagi idea : ko shortcircuitkan litar letrik kat bilik ko weh....then ko tutup main pipe sprinkler...so bilo tebako...sprinkler ko x kuar air....hehehehehe... setel :D

sya amran said...

hahahahaaha...pandainye mak enonnnn.....

Anonymous said...

mak enon bagi nasihat : jgn weh ..kang tebako betol...abis jkr...hehehe :D

Dim Benihana said...

pehh marah lak dia....sabar2