xde benda lain ke ko nak soh aku pegang????

Monday, January 3, 2011

ada orang tanya aku....

kalau ade jutawan mau bagi aku rm1 juta utk pegang lipas selama 60 saat..aku nak ke x
hadoiiiiiiiiiiiiiiii.....

aku ni, serious tobat dowh kalau lipas... yang dah mati, dah tergolek dog pon aku GELI!!nak pegang yang hiduppp???arghhhhhhhhhhhhhhh....meremang bulu roma hakuuu...aku ade bace kt blog tadi, die kate lipas tu boleh hidup lagi 3-4 minggu, tho TAKDE KEPARA!! haiyo...

eeeeee...kalau aku jumpe yang camni pon, aku geli! tgk gamba ni pon dah seram sejuk...nak soh pegang????


kalau camni, aku ok laa..ehehehehe...

pastu, ada fakta lagi pasal menatang ni....lipas boleh tukar arah sebanyak 25 KALI dalam mase 1 SAAT! hoh!!! T____T mana mau lariiiiii..hahahaha

anddddd....lipas boleh BERLARI sepantas 3 BATU SEJAM....lebih kurang 5km/j (betul x aku convert ni?) laju tuuu....baru lari...kalau terbang??? *fengsan!


6 budak nak komen gakkk:

Anonymous said...

pengGELIan....

sya amran said...

:P geli geli geli

Dim Benihana said...

hahaha 60 saat xlama la...
tahan kejap dpt 1 juta

sya amran said...

eeeee...nk pgg camne pon xleh nk pikir..bayangkan kaki2 die tu..eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......

ja amran said...

takdi kja katok sekor anok dio, mapuh penyek tepi sink. lepas tu harith panggil, bilo kja masuk dapo balik ---dio ile!!! saki baki pun takdop. padahal separuh body penyek tuh!!! gilo aaa!!!!

sya amran said...

woooooooooooooooooooooooooo...
gilo ar kental gi katok..kalau sya...chuda doh lari..