bebelan che echah

Tuesday, January 11, 2011

this week will be my last week in b.pp tengah, caw jalan...so, where i'll be heading?dekat ajO...skang ni kat blok b (lama)..aku dicampakkan ke blok f... :D level mane? rahsia..hahaha..cam glamer nau..siap nk rahsia rahsia...panggg kt diri sendiri...

anyhuuuuu...i will continue to serve road branch..cuma, different unit..semoga dengan pertukaran ni, akan jadi satu benchmark untuk career development aku...insyaAllah...aku mau jadi Datuk Seri A.iyshah, bakal KP kat J.KR...heheheheheheheh berangan... :P lantak korang laa...dapat aku jadi KP korang kan..hahahaha...1st thing to do bile jadi KP...itu P.A jadian tamau tamau...P.A sahaja..yang nk sibuk2 ni..sila ketepi...pastu, aku nk office kt tingkat 3..sebab aku suke no. tiga...tanak tingkat 5...penat..kalau ade fire drill, jauh kotttt aku nak menapak turun...tiga tu cam ok la...sedang sedang aje...hehehe..eh...keta tanak perdana executive...dorang nk tukar volkswagon passat kan??ok aku suke..xyah tuka tuka dah..eh! citer yo yo oo je kan...tetap pon belum..hahahaha

owh...cakap pasal tetap...Alhamdulillah, aku dapat panggilan temuduga...korang doa kan aku yep..biar aku leh mengharungi interview tu dengan jaya dan diserap tetap...so that, aku leh sara anak aku, Qenit... :o)

wokeh..sebelum aku mengarut, mencarot dengan lebih jaya...baik aku berenti..dan kemas2 meja...hehehe..dah nak kena pindah kannnn...kemas le mana patot..lain le aku ni spesis harry potter tu..leh tunjuk2 ngan kayu...pastu, sekelip mate je dah kemas....pergh...nikmat tol hidup..busan2, leh naik penyapu terbang tu...agak2 nak g mana2, leh hilang2 camtu je gune serbuk tu..bes siot...mmm tambah gemuk la kalau camtu..hahaha..gile pemalas..nak air, hala kayu..dapat air..lapa, nak makan..hala kayu lagi...bes bes...tayar botak, hala kayu lagi...tuka tayar baru..perghhhh..bestttt...eh! melalot lagi!

okeh..enD!

20 budak nak komen gakkk:

Cik Buya said...

ehehe. pengaruh harry potter tak ilang lagi ni.. harry potter pon tanam mayat dobby tak guna kayu tau sya. kekekekeke

sya amran said...

hahaha :P

Anonymous said...

chaiyok2...agak2 boring caw jalan...ckba ado byk kosong...ngoih3

sya amran said...

hahaha..ckba???
xleh wei...conflict of interest..heheheh :P

Anonymous said...

geng satay dah ado...ko create geng pisang plak weh.....

UyuNs NuRuls said...

gud luck cah..

Dim Benihana said...

bunyi mcm sedih je, berangan je lbhkan, tp xpa kejayaan bermula dengan angan-angan..

sya amran said...

uyun: thanks!doakan aku ey...
dim: hahaha...x sedey..happy niii..muke aje ketat.. :P
bahrom: nih apesal sume cite pasal pisang ni??????????

Anonymous said...

pisang itu comel.....ahahahaha

Cik Buya said...

busya, buya update pasal hana tajima. ade video nak pakai tudung cam dia. sya leh klik sini.
Tutorial tudung macam hana tajima hee selamat mencuba ngeee ;D

Anonymous said...

Let me guess..level 9 or lvl 10? -a1-

sya amran said...

buya: alaaa video tu x kuar arrr..dorang blok..kena tgk kt umah..harus esok bertudung ala2 hana tajima..hahaha
anon1... :P in between..level 9 3/4! cam harry potter..kelass gituu..hahaha..

Cik Buya said...

hihi. buya pegi kelas pakai tudung macam dia.. tapi rimass T_T
dah ar org asyik usha je.. taknak ah pakai lagi. hihi

sya amran said...

buya..sya pakai gak...tapi tahan 5 min je kot..hahaha..rimas..boleh nk pakai cmtu..tapi, kena pin kemas2..baru x serabut..n tgk kain tudung..de setengah tudung tu, die terletak cantik je..de setengah tu..huh!bikin darah gue naik ajO

Anonymous said...

ko pakai helmet fullface ajo nyah....sonang...sekali sarung ajo...setel...safety lak tu...kalau ko nak nyondol pun x do hal...hehehehe

are_u said...

good luck sya.. bile interview?..

Cik Buya said...

kene tudung pashmina tu la. buya tak banyak sangat tudung.. sya tau je la adik sya tu. ngah usha tudung je dia suh cepat.. pastu tinggalkan orang. eeeeee.

sya amran said...

kak ayu: nex wk, 26 jan 2011..huhu..doakan sya ekk.. :D

buya: sya tgh sakan menambah koleksi shawl..hahaha..sume dh tego..cam mak arab..hehe..huh!die mmg...x menyabo..kalau nk beli barang..sila la pegi ngan kekawan perempuan..g ngan laki ni, nak cepat je kejanya

Anonymous said...

pompuan cerewet.....

sya amran said...

anonymous: and..?