simbolik kah?

Tuesday, February 23, 2010

hari nih setengah hari duk diskus apekah maksod simbol ini....

'<3'>
dan...antara jawapan yang aku dpt....

1. gambar montot...
2. gambar t*t*k terbalik (kot mana die nampak terbalik pon aku tatau)
3. gambar setan kambeng, azazel (kambeng..jangan terase yer..ehehhe)
4. gambar..errr..telor (aku pon tatau kot mana die intai)


tapi sebenarnya simbol itu sangat mulia hokey???itu sebenarnya lambang heart..sila sengetkan kepala anda ke kanan...dan anda akan nampak, ia sebenarnya berbentuk seperti heart..






so....kenapa kawan2 aku leyh bagi jawapan yg sedemikian ghupe??aku pon tatau nak cakap aper...huhu T____T


6 budak nak komen gakkk:

mama glam said...

ish! ish!
teruk betul kepala diorg ni...
aku jugak yang baik bagi jawapan heart.. muahahahahaha..

syaiful said...

aku marah tol ngan jwpn no 3... aku skrg ni dh baik lagi beriman... hohoho... :)

Cik Buya said...

hehe senget tol kawan2 sya tu punya pemahaman.. kalau dorang nk sangkal kan simbol tu cuba taip kat komen facebook and tengok apa jadi.. so memang itu lambang heart :)

<3 macam ni ♥

sya amran said...

aweng: hahaha..itu la pasal..sakit otak aku mase dorang bagi jawapan tu...

kambheng: hek hek..aku pon tatau la kambheng..bdk tu cakap, no 3 tu cam tandok kambeng gurun tu..so..jadi la setan kambeng yg nama azazel tu..hehehe

buYa: itu laaa..mmg senget..hari2 camni..mana laaa sya x senget sekali..camne buya wat heart tu? aiyoo..ketinggalan betul aku nih

Cik Buya said...

hehe heart tu copy kat facebook. sya taip je simbol tu kat komen facebook ke kat status ke nanti dia appear heart kat komen.

sya amran said...

buya: ooo ye ke?nnt try la..hehe..nampak nau la ketinggalan