sekarang sudah jam 1120 pagi..!

Thursday, April 16, 2009

jum!!kite layan lagi tag...nih lama dah kena tagged..tapi, mase tuh bz lorr...nih baru leh wat....

10 pengalaman zaman sekolah...mmmm....

1. mase sekolah rendah, aktif hoki...team kitaorg penah masuk magazine kuntum..ingat lagi sbb mase tuh coach suh pakai jersey, ngan skirt pendek ...g amik gamba kat padang..huhu...(tetibe aku teringat ade sum1 nye skirt terlucut mase game hoki..ihikss :P)

2. time skolah rendah, slalu kena tego ngan cikgu nyemah n talha sbb suke pakai tudung ke depan sgt..ahahah :P dia kate aku nih cam terlalu rendah diri...hoho!!

3. mase form 1, permohonan masuk kadet polis kena rejek sbb pendek..x cukop min requirement, kalu x silap kena lebih 150cm.....aiyOk!tapi itu dulu laa..skang, kalau apply, kompem lulus cemerlang gemilang terbilang la! ehehe...eh..fail gak kot..sebab aku RABUN! uhuk...

4. get to know great frens...abab, adie, mawar n diana...frens in hi n low...partner in crime...alaa..crime kecik2 ajork, makan dalam kelas..kuku x potong..x suke pakai simis, kain dalam..ske conteng kain, pakai tudung singkat...ahahaha :P

5. tergolong dalam student yang leh tahan nakal...sampai pengetua, cikgu disiplin hafalla nama..ahaha. :p mentangla nama aku nih senang je nak ingat...cit..

6. time form 5, time rehat....suke lepak belakang bilik pengetua...lepak2..makan2..ihiks..gilir2 bawak bekal...aaaa..aku teringat nasik goreng sardin mak abab!!nasik lemak mak dak adie...*drooling......*

7. subjek paling aku suke..maths, add maths...paling haku benci...PENDIDIKAN SENI....slalu laaa jadi 'ahli mesyuarat LANTAI'...and slalunye geng aku si abab...kan bab kannn...ehehhe :P

8. penah fly...hoho!!pas pmr kalu x silap...aku x ingat sape yang fly sesame ngan aku...g lepak mana pon x ingat...ehehhe....tuh la first n last aku fly...baek kan aku nihhh...hekhek

9. time skolah dulu, aku sangat kurus...IYE, lagi kurus dr sekarang nih...berat 49-50 je kot...mana x kurus, aku sgt² aktif time skolah...kul 2 ptg, dah terpacak tengah panas...duk kawad..terpekik terlolong...pastuh, dulu kalau ade aktiviti petang..(or terlepas bas skolah)..kena naik bas awam...n dr bas stop nak ke rumah aku..nak kena manjat bukit...sebab tuh la kurus kering...

aku kasi nih je la...kenangan aku mase sekolah banyak...mmg banyak...ade yang aku rase better aku simpan dalam hati aku jer... :)

eNd

2 budak nak komen gakkk:

Giler Graphic said...

ngahaa..
nakal sungguh kak aishah ni.(betul tak eja??)
hee;p

sya said...

ehem. a-i-y-s-h-a-h

ehehe...nakal biase biase ajer... :P