blog hopping? gamBa? gosip??

Tuesday, April 21, 2009

sadly to announce... . . . .

aku xleh bukak meebo...or ebuddy..!!camana nak chatting!!arghhh!!facebook...friendster pon kenot!!sedey tauu! (Read: aku dah xleh nak gosip² ngan bespren aku...) so...pe nak wat nih?? harusla aku lOmpat lOmpat from blog to blog...ihiks!!

hari nih aku kena g seremBan..de taklimat projek..HOPT la katekan...harusla nyibuk² kat taklimat, meeting...ahahha... :P x sure nak tolak kul baper..x kisah pon, aku tau..aku nak tido dalam keta...tapi aku lupe la nak bawak kamera..aku amik gune hanpon je la...nanti aku up kat blog.. :)

buya...gambo ngeri2 tuh..nanti yep..kamera x bawak a arinih...kalot pagi tadi..nak kua cepat, sbb kl ujan...naper kalot?sebab.....kl nih..pantang kalau ujan, kalau ujan je jem..jem je ujan..so, HARUSLA kua awal..eyy, bukan harus..WAJIB! kalau x..duk la tenong montot keta Org len...huh!kalau mini cooper ke...caldina ke (caldina yerr...bukan livina, ehehe :P) , toureg ke...golf gti ke..sejok skit ati nih...

AME YEAR 2008

aku rindu kat barisan² colleague di atas nih...(eh, bukan rindu yang cair loley tuh taauu!!)especially kepimpinan Azman Atan (AA)..bekeng² beliau pon, still...dia jaga staff die...mmgla die akan backing staff die..(ye ke?eheh) ..tapi bile operations meeting, hah!amik..sorang² die bambu tauuu!!tapi die pandai, die dah bambu..die 'pujuk' balik...pakcik!!air jagung satuu!! ahahah..xde la...by pujuk, die amik ati balik la...dia bergurau balik..die x campo adukkan personal n work..which is sumthing that aku admire...de sesetengah tuh, suke mencampo adukkan personal n kije..eee..kalau yg jenis gini, rase nak tampo², pastuh curah isi ikan kat badan die, suh kucing geget!!! haram x professional! :P eyy eyy..ni pehal emo x pepasal nih?

nway, ramai gak yang dalam gmbr tuh dah resign from my previous company...aku salah sorang...n bunyi²..cam ade laie yg nak resign...tahla..bile boss aku tuh berenti...
AA n SI berenti...aku jadi down...dua org nih banyak bagi aku tunjuk ajar..camana nak wat bajet, SWOT...nak kire yearly budget utk routine work...camana nak wat report utk management review..banyakla..terima kasih bebanyak...(ye boss, terima kasih kosong aje...gaji saya x tinggi cam boss..thihi)

aku malas la nak komen cara pengurusan yg skang nih...1 of the reason aku blah pon, sbb nih la...eetttttt!!!udah!!usah di ingat cerite dulu... kang x pepasal temperature aku naek sbb hangin... :P

......tetibe rase nak minom air jagungla...slurrpp!!

eNd

3 budak nak komen gakkk:

Cik SeRoJa said...

jumpe kt sni puleekkk!!
a'ah..rndu jugak kt team bwh AA (eventho x kje bwah AA,sbb asyik ngn SI jek..tpi best la..tu je kot saki baki rndu yg ada..)..hehehe.

green apple said...

pendengkinya ofis ko dik sampai semua takleh bukak. macamana nka mengeratkan silaturrahim ni?

sya said...

Cik Seroja: Rindu kan? huhuk...

green apple: dengki kan?? rase nak starlite kan je dahi sesekor..