huwaa..kena kaco laieee

Monday, May 23, 2011

gangguan....gangguan yg aku maksudkan ni...gangguan en makhluk halus...aku rasa, sepanjang aku duk umah yang sekarang ni..aku kerap betul kena kacau...kacau camane? mmmm meh aku cite..ini masih lagi fresh yep...aku kena pagi td..


aku selalu tido mengiring mengadap ke pintu...one of the reason, aku x suke nak mengadap tingkap...sbb takot..huhu..iye, imaginasi aku kekadang melampo sikit...nway..malam td, macam biase mengadap ke pintu...

then, aku bermimpi..to be honest, mimpi tu macam ingat2 lupe..tapi dalam mimpi tu, ktaorg (haku x ingat sape lagi dlm mimpi tu) de jumpe pinggan ni..cantik..mmg cantik...so..sume macam komen.."cantek laa pinggan ni.." ..and aku dalam mimpi tu pun nak cakap gak (sebok kan), "a ahh..cantek kan?"

tetibe kan...aku dpt rase ada someone jawab kat tinge aku..bebetul sblh aku...and aku dapat rase nafas die...korang nk tau ape die jawab?

"a ahhh..cantekkk~~~"

T_T

aku mase tu terkejot..dan terus terbangun...and korang tau ape aku nampak?tatau kan?aaa meh aku citer... aku nampak ade figure kepala berambut panjang bebetul depan muke hakuuuuu!!!! (pergh..berdiri bulu roma guer) aku terus tutup mate haku, and kalih badan, mengadap ke tingkap...dan terus pegang anak aku..huhuh....

owh..jangan ditanye samade aku nampak muke die ke x...inilah kelebihan seorang yang bapak rabun cam haku...aku x nampak...huhu ;p

serious siot..sampai ke pagi aku x leh nak tido..time tu, nak bace qursi pon x mampu...aku rase sebab terkejot sgt..yang aku mampu, hanya lafaz "Bismillahirrahmanirrahim".. huhu...dah lama tu, baru la berbutir aku bace qursi.. T_T

aku just doa, kat rumah baru nnt...takde la gangguan laie..amin!

12 budak nak komen gakkk:

mast@work said...

nauzubillah..

seram aku dengor..

Hayati Buya said...

laaa. sya buat kenduri bace yassin la kat rumah baru nanti.. seramnyee.. siap boleh jawab dalam mimpi sya lagi tu tak menahan tuu.. adoii..

erm..
actually kan, lama dah.. buya pena mimpi seram gak.. buya mimpi yo kene buatan orang. 2 kali rasanya.. tapi ya tak cakap pon kat yo. and maybe ya kot fikir bukan2 sampai termasok ke mimpi.

sya amran said...

mast: ngerikan...huhu...

buya: itu laaa..lenkali dalam mimpi jangan gatal2 nk tny2 soklan..huhuhu T_T

ye ke?doakan la buyo tu sihat..dijauhkan benda2 jahat cmtu..

Anonymous said...

umak nyah...sib la ko rabun....adoiiii...ni apo ko tak mintak nombor....rezeki tu weh...kalu kono...sepotrim baru la tetel ko....ahahahahah :D

Anonymous said...

ngan aku rasa antu tu ckp ko cantek... sebab tu dia dok depan muka ko... dok tenung jek muka ko tu bikin antu tu geram... cute sgt... hehehe...

Dim Benihana said...

gila stail pengalaman tu..

lain kali basuh kaki sebelum tdo..keke

UyuNs NuRuls said...

wah akut nye......

sya amran said...

bahrom yg anon: hahahahahaha..xde kijeeee aku nk mintak no..gile haper????

anon: haaa?????biar betikkk?tanak aa weihhh..takot siottt.huhu

danial: ehem..dah basoh lerrr :p

uyun: huhu..tuh laaa..yg kite penah kena kat selia tu pun kite mencicit lari..ahahahaha..ko ingat x?

UyuNs NuRuls said...

mase kite buat OT tu ker..? aku paling ingat yg kite kene kat batu pahat hotel tu ngan kak landa sekali ...ring tone kene tukar hahahhaha...lai satu kat hotel sri malaysia mersing memalam buta org call bilik kite wakakakak takut siottttttt

sya amran said...

hahahaha!!a ahh..aku pon lupe citer tu..siot tul..antu celik teknologi..pandai plak tu, tukar ring tone...huhu...

a ahh..kt sri malaysia..huhu...adeilaa..macam2 kes..kena mandi munge ni..kasi halau..huhu

ucufan said...

ngan.. seram nya aku... nasib ko rabun ngan.. kalau idak.. huhuhuh..

sya amran said...

fanor: kan?ade hikmah juga aku rabun..huhuhu...