sekolah

Saturday, May 29, 2010

beberapa hari nih aku obses ngan facebook. huhu. sume benda aku klik. sume benda aku explore. abis sume page member2 aku jenguk. then..suddenly, aku jumpe gamba kelas aku mase darjah 4..hahaha. serious, aku 1st tengok, aku sendiri x cam aku yg mane 1..sbb COMEL kecik je nampak. hihi....memula tadi ingat nak soh korang teka..tp memandangkan gamba ni cenonet je..so..aku bagitau je la yang mane..hehehe..aku berada no.2 dari kiri, barisan tengah..yang berpinafore itu. hihi.

gile innocent muke sengsorang. ahaha. ooo..aku de jumpe 1 lagi gambar..hahaha. gambar nih serious!!cam haram J je aku posing. huh!!

ahahaha..tanak cakap la aku yang mane 1..ahahahah.. :p daaaaaaaaaaaaaaa!

nota kaki saiz 9: aku bukan yang duduk mencangkung kat depan tu yerrrrr...dalam gambar itu, aku berdiri berhampiran dengan blekboard yer...yang kat depan tu, aku kenalkan, Pn Rossiana. sekian.

10 budak nak komen gakkk:

syaiful said...

hahaha... aku tau mana 1 ko... yg cangkung pakai spek tu kan?? kecik2 lg dh rabun.... hahahaha

sya amran said...

eeettttt!!!salahh!!hahahaha... :p
aku dh pakai spek since darjah 5..hoho! :p

Anonymous said...

ecah...gambo zaman batu ni jugak ko letak...kesian tgk kelas tuh..ihihiih

sya amran said...

nih sape letak komen sampai 3 kali nih??? itu bangunan zaman jepon!hahaha..

Anonymous said...

muahaha..akulah syawal..tersend 3x...sungguh comel aku masa tuh..lalalla

sya amran said...

syawal: hahahaha..kite sume comel ape time nih..ahhaha..bangunan ni banyak woo citer..stakat xde letrik tu normal..haha..banjir?normal gak..huhu

Anonymous said...

ahaha..bukan setakat banjir...cuba ko tgk meja tuh...aku ingat lagik kalu letak buku dlm tu byk2, sure terjatuh ke depan...ahahha

ryn_kiss said...

sya...bkn ms form aku aku 1 klas ngn ko ke? ada x gambau aku kt c ni?? ke aku yg mn satu? hihi klakar ler klas zmn jepon nih...hikhik
~nurynn deanna~

sya amran said...

ye ke nureen?ini kelas 1C...huhu.aku pon x ingat. hahaha. kenangan siot gamba2 ni..hehehe..blackboard pon sadis je.ahahhaa

Cik Buya said...

tak cam sya yang mana satu.. hihihi.