QDEES sports day!

Monday, July 13, 2009



semalam (12 Julai 2009) aku tolong akak aku jaga booth die...akak aku promote die nya cupcakes..huhu... fenat! tapi sronok...sbb sambutan menggalakkan..huhu..Alhamdulillah... :)


triple choc

peanut butter (YUMMY!!)

vanilla flavOr wif chOc chips / strawberry chips

...drooling...

triple choc...huhu...

and mase tgh duk tunggu customer, booth kami dikunjungi oleh die nih... !

huhuhu!!

mamat nih sempoi jer... huhu...tapi, being a 'daghak'..both me n my sis, was kinda speechless...aku yg kunun nak bergambar ngan kid, pon x amik..n akak aku, yg kunun nak promo produk die...jadi kelu...yg mampu die cakap is dis...

"sorry bang..excited!"

wahahahahah!!!

mmm nway, sesape yg berminat, ley la kontek akak aku...Aniza or Ja.. at dis number
017 - 876 7836
or visit her blog @
Sugarbites

dijamin, korang akan berpuas ati..wohoho!!

mana ley xde gamba tuan blog kan..? ahahahah :P

muke puas ati, cupcakes abis dijual!! huhu
tudung tuh aku bli kat sini!
Artscarf

7 budak nak komen gakkk:

Anis said...

wow!! d cuppies look yummy.. Kak Ja buat full time ke?

sya said...

it is yummy..thihi...

a ahh...die wat full time..

are_u said...

sya..asal ko nampak cam gemuks ckit..huhuhu.. ade ape2 ke?..

sya said...

xde la kak u..memandai ajer..

Cik Buya said...

hehe kalau pakai tudung versi 'yuna' kononnyer ni memang muka akan nampak tembam.. haha sampai kan jumpa membe lama pon dia tak cam lagi muka ya..
]'= aaa sadesnyer.. hehe

sya said...

kan kan! muke mmg nampak chubby...tapi sbenarnya body maintain laie..(ye ke??!!ahaha..statement perasan)

Cik Buya said...

ngehee. chuby takpe janji stay slim. tol tak sya? kekeke;p